top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1    Zakelijke identiteit en communicatie

Ver-der bv

Zaakvoerder Hanna Vereycken - Brecht De Roo
Vogelzang 19

1982 Weerde, België

Ondernemingsnummer BE 0785857772

verder.keramiek@gmail.com

verder.vakantiehuis@gmail.com

+32 484624930

 

Verder is besloten vennootschap. De professionele activiteiten (ontwerpen en creëren van unieke kunstvoorwerpen) behoren tot volgende BTW-categorie: Uitvoerende kunstenaars en Scheppende kunstenaars.

Voor uitvoerende artiesten/kunstenaars geldt het verlaagde BTW-tarief van 6% aan op alle uitvoerende artistieke prestaties. De levering van een kunstwerk is ook onderworpen aan het verlaagd BTW-tarief van 6%.

Voor Workshops en verlenen van diensten geldt het btw tarief van 21%

Alle communicatie en klachten aan of over over diensten of producten van Verder moet gebeuren via het adres, mail, telefoonnummer hierboven vermeld. Elke communicatie buiten deze kanalen zal niet worden behandeld door Verder.

Artikel 2    Activiteiten

Ver-der is een bedrijf naar Belgisch en Europees recht, dat hoogwaardige keramische urnen ontwerpt, verkoopt en levert aan haar klanten. Daarnaast worden in opdracht workshops pottenbakken gegeven.

Artikel 3    Variatie en onderhoud van de producten. 

De aangeboden en afgebeelde producten zijn uniek en handgemaakt. 

 

Het is eigen en onvermijdelijk aan deze ambachtsvorm dat er een kleine afwijking is op de vorm en de grootte tussen de verschillende stukken. De kleur kan ook licht afwijken van de foto op de website. 

 

Alle stukken zijn op zeer hoge temperatuur gebakken (1000°C - 1280°C). 

 

Het serviesgoed is microgolfoven en vaatwasmachine bestendig. Handwas wordt echter wel aangeraden om de producten langer mooi te houden en de glans beter te bewaren.  

 

Urnen zijn water- en vorstbestendig als ze een glazuurlaag kregen. Speciale decoratie-technieken zoals raku en ‘pitfire’ zijn enkele geschikt voor binnenshuis. Specifieke kernmerken worden steeds per product vermeld.

Artikel 4    Bestellingen

Payment Methods

Na betaling verbindt Verder zich ertoe de bestelling op een gepaste en tijdige (zie Artikel 6) manier af te leveren. 

 

Urnen kunnen op maat/bestelling gemaakt worden. Hierbij moet je rekening houden met een lange ontwerp-, uitvoerings- en leveringsperiode. U zal de assen tijdelijk bewaren in de urn (asbus) die u meekrijgt vanuit het crematorium. Er zullen duidelijke afspraken gemaakt worden: de gewenste vorm en kleur, de prijs, de verwachte leveringstermijn en de lever- of verzendopties. Als de klant akkoord gaat is de bestelling definitief en dient deze ook aangekocht te worden vooraleer ze verzonden wordt. Bestellingen op maat kunnen niet geruild worden.

 

In geval van gebeurtenissen buiten onze controle, zoals stakingen, noodweer en overheidsbeslissingen, zullen we de klanten informeren. Annuleringen zijn niet mogelijk. We zullen de bestelling voortzetten zodra de gebeurtenissen zijn verdwenen of de situatie is genormaliseerd.

 

Na bestelling ontvangt u een mail met daarin een overzicht van de aankoop.

Artikel 5    Betaling

Betaling gebeurt tijdens het afrekenen op de site met een van de onderstaande betalingsmethoden. Betalingen worden alleen geaccepteerd in euro.

 

PayPal

Bancontact & Mister Cash

Mastercard & Maestro

Sofort Banking

Ideaal

Artikel 6    Verzending en levering

Verder Keramiek maakt grote objecten. Ze zijn sterk maar toch is keramiek een breekbaar materiaal. Wij proberen verzenden zoveel mogelijk te vermijden. Op afspraak kan de urne opgehaald of geleverd worden.


Bij verzending worden alle producten verzonden (bij voorkeur) met DPD. De klant kan de bestelling volgen via track & trace. Verder is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de track & trace informatie. 

Indien de zending beschadigd raakt tijdens het transport, zal Verder de bestelling opnieuw verzenden of terugbetalen als bewijs van de zending schade (duidelijke foto's zijn een must). Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten.

Via pakjesdienst:
Wij werken samen met DPD Local voor verzendingen in België.

Andere Landen: tarieven via DPD internationaal. 

Artikel 7    Terugsturen

Ver-der is een klein bedrijf. Daarom vragen we u doordachte aankopen te doen om te voorkomen dat u iets moet retourneren.

 

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.
U kan een product binnen 14 dagen na ontvangst van de zending retourneren. De leverdatum (track & trace) geldt als referentie. De verzendkosten en het risico van terugzenden zijn in alle omstandigheden voor rekening van de klant.  Omruiling kan enkel indien het product niet gebruikt is en de verpakking onbeschadigd is en wordt meegestuurd. We zullen de aan u verschuldigde terugbetaling binnen 30 dagen na ontvangst van uw verzoek verwerken.

Retourzendingen gaan naar:

Verder

Keramiek atelier

Vogelzang 19

1982 Weerde

 

Wanneer de geretourneerde product(en) niet meer in de oorspronkelijk staat zijn, heeft Verder het recht om het terugbetaalde bedrag met een redelijk bedrag te verminderen. Het redelijke bedrag is gebaseerd op het verschil tussen de verkoopprijs en de restwaarde van het product als het in de geretourneerde staat zou worden verkocht. 

Verder is nooit verantwoordelijk voor verloren of beschadigde retours.

Artikel 8    Garantie

Klanten kunnen rekenen op 2 jaar garantie (EU wetgeving), gerekend vanaf de factuurdatum, op alle producten gekocht bij Verder. Garantie is van toepassing op alle fabricagefouten niet op schade als gevolg van abnormaal gebruik. 

Breuk door eigen toedoen valt niet onder de garantie. Let goed op de gebruiksaanwijzing en productinformatie. Niet alle urnen uit de collectie zijn geschikt voor gebruik buiten. Serviesgoed van Verder is vaatwasbestendig, doch handwas is aangeraden. 

Wanneer een klant denkt dat hij recht op garantie heeft, moet hij foto's van de schade mailen naar Verder. Na contact zal Verder het product vervangen door een gelijkaardig en gelijkwaardig product, indien een fabricagefout wordt vastgesteld. De klant is verantwoordelijk voor het verzenden of afleveren van het product naar het keramiekatelier van Verder. 

Artikel 9    Auteursrecht

De inhoud van de site inclusief maar niet uitsluitend logo's, afbeeldingen, productontwerpen en teksten zijn beschermd door internationaal copyright. Elk gebruik van deze beschermde artefacten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Verder is ten strengste verboden.

Artikel 10    Privacy 

Deze website werd gemaakt met met Wix. 

 

Wix beheert en levert de tools die gegevens van mensen die Ver-der contacteren via het contactformulier bijhoudt. Verder zal deze gegevens uitsluitend gebruiken voor contact en voor sporadische nieuwsbrieven per e-mail. Verder zal deze gegevens nooit met derden delen. 

bottom of page